EVO Verzekeringen

Brink Bedrijfsverzekeringen

EVO verzekeringen

Leden kunnen voor hun verzekeringen terecht bij Brink Bedrijfsverzekeringen. Ondernemers kunnen zo hun (logistieke) risico’s beperken, tegen scherpe tarieven en heldere voorwaarden.

Zonder provisie

Bijzonder is dat EVO-Verzekeringen werkt volgens de ‘Car’-methode. ‘Car’ staat voor Customer agreed remuneration, wat wil zeggen dat de beloning voor het advieswerk een afspraak is tussen de klant en de intermediair. De adviseur ontvangt geen enkele bonus of provisie op een verzekeringsproduct. Ondernemers betalen bij EVO-Verzekeringen dus geen provisie.

Speciaal ontwikkeld

Verder biedt EVO-Verzekeringen speciaal voor EVO-leden ontwikkelde verzekeringen aan. Het fundament onder deze productinnovatie is de specifieke kennis en ervaring van de eigen EVO-medewerkers.

Intermediairs

EVO Verzekeringen heeft een exclusieve samenwerking met zeven onafhankelijke verzekeringskantoren, verspreid over heel Nederland, waarvan Brink Bedrijfsverzekeringen er één is. Zij hebben inzicht in de bedrijfsactiviteiten van ondernemers en kunnen kundig adviseren bij complexe en adviesgevoelige (risico)onderwerpen.

Ondernemers kunnen bij EVO-Verzekeringen terecht voor alle gangbare verzekeringen, zoals een gebouwenverzekering of aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, maar ook voor:

  • Goederentransportverzekering
  • Heftruckverzekering
  • Voertuigverzekering
  • Verzuimcare
  • Ziektekostenverzekering
  • Schadeverzekering werknemers