Werkwijze

Brink Bedrijfsverzekeringen

Vast aanspreekpunt

Als klant heeft u bij ons een vast aanspreekpunt die uw situatie kent. Dit aanspreekpunt heeft direct toegang tot specialismen van collegae en externe partijen. Daarnaast nemen wij periodiek uw verzekeringen door. Op deze manier blijft uw dossier up-to-date, en staan wij u bij met expertise op het gebied van bedrijfsverzekeringen.

Adequate afhandeling

Het verdedigen van uw belang zien wij als ons bestaansrecht. Door onafhankelijkheid zullen wij altijd in geweer gaan tegen onredelijke schadeafwijzing. Zonodig gebruiken wij ons netwerk van specialisten, waaronder contra experts en juristen. Ook de snelheid van (schade)afhandeling door verzekeraars houden wij nauwlettend in de gaten.

Provisie of fee als beloning

De beloning voor onze dienstverlening bestaat in het algemeen uit een provisie van de verzekeraars waar wij de verzekeringen van onze relaties hebben ondergebracht. Dit vormt een onderdeel van de premie die in rekening wordt gebracht. Voor speciale diensten rekenen wij een fee. Vooraf worden hierover altijd duidelijke afspraken gemaakt.